Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Πως να βγάλετε χρήματα στο διαδίκτυο! Δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε το ClixSense.

Σε μια εποχή που οι οικονομικές δυσκολίες είναι πολλές και, συχνά, δυσβάσταχτες, κάθε τρόπος εξασφάλισης κάποιου εισοδήματος είναι σημαντικός. Με αυτό κατά νου, προσεγγίσαμε εναν χρήστη του site ClixSense για να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του, κάποια απ τα μυστικά του αλλά και το πως έφτασε να εισπράττει 40 - 50€ κάθε μήνα απο το εν λόγω site.


Clixsense



Ξεκινώντας θα πρέπει να σας πούμε ότι η εγγραφή στο site απαιτεί μια διεύθυνση e-mail, όπως και τα περισσότερα site στο διαδίκτυο. Επίσης η ύπαρξη προφίλ στο facebook καθώς και ένας λογαριασμός paypal αποδεικνύονται απαραίτητοι για κάποιον που θέλει να χρησιμοποιήσει οσο το δυνατόν περισσότερο το site και φυσικά θέλει και να πληρώνεται!

 Για την εγγραφή δεν απαιτείται καμία συνδρομή ή πιστοποίηση της ταυτότητας του χρήστη. 'Οταν συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, σας αποστέλλεται ενα e-mail στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Κλικάρωντας στο link που περιέχει αυτό το e-mail, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!


Το ClixSense σας καλωσορίζει και σας καλεί να παρακολουθήσετε επεξηγηματικά βίντεο για το πώς δουλεύει το site. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εμείς πιο αναλυτικά και με διάφορα screenshots. Πάμε λοιπόν!

1. Κλικ σε διαφημίσεις (View Ads)
Σελίδα με διαφημίσεις

Ο πιο απλός και συνηθισμένος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο ClixSense είναι με το να κλικάρετε διαφημίσεις. Απλά πάτε στη συγκεκριμένη σελίδα View Ads βλέπετε τι υπάρχει διαθέσιμο και κλικάρετε πάνω σε αυτό.

Το κλικ σάς μεταφέρει σε μια άλλη σελίδα που θα πρέπει να βρείτε τη γάτα (ναι όντως!), να κλικάρετε και από κει και πέρα να περιμένετε να περάσει ο αντίστοιχος χρόνος για να πιστωθείτε τα χρήματα.

Κλίκ στη γάτα..(!!)..
...και περιμένετε μέχρι να πιστώθείτε τα χρήματα!


Κάθε κλικ συνήθως πιστώνεται από 0,001$ μέχρι 0,01$. Φυσικά και τα κέρδη δεν είναι πολλά αλλά είναι σταθερά και καθημερινά.

2. Συμπλήρωση ερευνών-ερωτηματολογίων (Surveys)

Σελίδα με Surveys
Κατά καιρούς εμφανίζονται έρευνες στο συγκεκριμένο σημείο του site, τις οποίες συμπληρώνετε απαντώντας στις ερωτήσεις τους. Δεν εμφανίζονται πολύ συχνά, αλλά συνήθως πληρώνουν πολύ καλά. Όταν τύχει να κάνετε κάποια, απλά ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας δοθούν.

Συνήθως πιστώνουν από 0,5$ μέχρι και 1,30$ ανά έρευνα.

3.Προσφορές (Offers)

Σελίδα με Offers
Σε αυτό το σημείο του site υπάρχουν διάφορες προσφορές απο το ClixSense αλλά και απο άλλα site που σκοπό έχουν την προώθηση διαφόρων προϊόντων υπηρεσιών κτλ. Συνήθως απαιτείται από εσάς κάποια ενέργεια (να παίξετε κάποιο παιχνίδι, να δείτε ένα βίντεο, να κατεβάσετε κάτι, να εγγραφείτε κάπου κτλ.) για να πάρετε κάποια ανταμοιβή σε clixcents ( 1 clixcent=0,001$). Θα πρέπει να προσέξετε πολύ κατά την πραγματοποίηση αυτών των προσφορών καθώς αποτελούν το πιο "σκοτεινό" κομμάτι του ClixSense. Π.χ., αν σας ζητηθεί η πιστωτική σας κάρτα, καλό θα ήταν να μη δώστε τα στοιχεία της.

4.Εργασίες(Tasks)

Αυτό είναι ίσως και το πιο κερδοφόρο σημείο του site. Κερδίζετε χρήματα εκτελώντας απλές εργασίες που προέρχονται από μια υπηρεσία που ονομάζεται Crowdflower. Για να συνδεθείτε απαιτείται λογαριασμός του facebook. 

Σελίδα με tasks-Χρήστης επίπεδου 2

Υπάρχουν διάφορες εργασίες και χωρίζονται σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα (0 ,1, 2, 3). Ως νέος χρήστης είστε επίπεδο 0. Για να ανεβείτε επίπεδο και άρα να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες εργασίες θα πρέπει να απαντήσετε σε 100 ερωτήσεις (κάθε task μπορεί να έχει πολλές) και να έχετε ακρίβεια (accuracy) στις απαντήσεις σας πάνω από 75% για το επίπεδο 1, 80% για το επίπεδο 2 και 85% για το επίπεδο τρία. Όσο υψηλότερο το επίπεδο τόσα περισσότερα tasks μπορείτε να κάνετε!

Πώς θα πάτε, λοιπόν, από το επίπεδο 0 στο επίπεδο 1; Υπάρχουν δύο τρόποι.

Ο ένας είναι να περιμένετε να σας εμφανίζει task επιπέδου 0, να τα ολοκληρώνετε μέχρι να  συμπληρώσετε τις απαιτήσεις για να ανεβείτε επίπεδο. Εννοείται οτι πληρώνεστε για κάθε task που ολοκληρώνετε!

Ο δεύτερος τρόπος είναι να απαντήσετε σε ερωτήσεις του crowdflower, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ, μέχρι να ανεβείτε επίπεδο. Η επιλογή είναι διαθέσιμη όταν συνδεθείτε στο crowflower, μέσω, πάντα του ClixSense

Για εμάς η καλύτερη λύση είναι ο συνδυασμός, έτσι ώστε και να εξοικειώνεστε με τα tasks, και άρα να διατηρείτε το accuracy υψηλό, αλλά και να πληρώνεστε!

Σε κάθε task που ανοίγετε υπάρχουν οδηγίες στην αρχή για το πώς ακριβώς πρέπει να το ολοκληρώσετε. Πριν πιστωθείτε τα χρήματα υπάρχει έλεγχος "ορθότητας" των απαντήσεων από τον οποίο προκύπτει και το accuracy. Αν διαφωνείτε με την κρίση κάποιων απαντήσεων, σας δίνεται η δυνατότητα να το κάνετε, σημειώνοντας παράλληλα και τον λόγο.
Οδηγίες ενός task
Συμπληρώνοντας το ίδιο task

Τα task πιστώνουν από 0,005$ μέχρι και 0,20$ ανα task.

Ο "πληροφοριοδότης" μας, τονίζει ότι έχει τύχει να πιστωθεί μέχρι και 10$ σε μια ημέρα κάνοντας task! Φυσικά, ανάλογα με τον χρόνο που έχει να διαθέσει ο καθένας αυτό μπορεί να είναι και περισσότερο.

5.ClixGrid

Το ClixGrid είναι ενα "παιχνίδι" του ClixSense που σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε έξτρα χρήματα. Απλά κλικάρετε ένα από τα τετράγωνα της φωτογραφίας και περιμένετε να δείτε αν κερδίσατε. Τα κέρδη κυμαίνονται από 0.10$ μέχρι 10.00$. Τα standard μέλη έχουν 30 προσπάθειες την ημέρα ενώ τα premium (δες παρακάτω) έχουν 60.


Clixgrid standard μέλους-Παρατηρήστε πάνω δεξιά τα στατιστικά
Η εκ των έσω πληροφόρησή μας, μας λέει ότι το να κερδίσεις χρήματα είναι εξαιρετικά σπάνιο (όπως φαίνεται και από την φωτό!) αλλά επειδή είναι προϋπόθεση για να κερδίσεις το daily bonus (δες παρακάτω), ο ίδιος το ολοκληρώνει κάθε μέρα.


Αυτοί είναι οι βασικοί τρόποι για να βγάλει κάποιος χρήματα μέσω του site άμεσα. Υπάρχει και η επιλογή του να δημιουργήσεις referals- να εγγράψεις μέσω ενός link που σου δίνει το ClixSense εσύ μέλη στο site, και να παίρνεις κάποιο ποσοστό από τα δικά τους κέρδη- αλλά η πηγή μας, λόγω του ότι είναι σχετικά νέο μέλος δεν έχει ακόμη την ανάλογη εμπειρία. Θα επανέλθουμε όταν θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες!

Τέλος πρέπει να αναφερθούμε σε τρία επιπλέον χαρακτηριστικά του site:

1. Standard και premium μέλη.

Υπάρχουν δυο "επίπεδα" μελών: το standard και το premium. Οι διαφορές τους φαίνονται στον παρακάτω πίνακα του ίδιου του site:


Διαφορές standard και premium μέλους

Για να είναι κάποιος premium μέλους απαιτείται συνδρομή 17,00$ τον χρόνο.


2. Daily Checklist Bonus.

Το site δίνει τη δυνατότητα καθημερινού bonus  με την συμπλήρωση συγκεκριμένων ενεργειών. Πιο συγκεκριμένα δείτε τον πίνακα:


Bonus Checklist

Εάν καταφέρνετε να συμπληρώνετε καθημερινά ενέργειες αυτές τότε παίρνετε bonus μέχρι και 7% στα κέρδη της συγκεκριμένης ημέρας.


3.Πληρωμές

Η "πηγή" μας λέει ότι το site είναι τυπικότατο στις πληρωμές. Για να μπορέσεις να ζητήσεις cashout(πληρωμή) θα πρέπει να έχεις πιστωθεί 8$ για τα standard μέλη και 6$ τα premium. Από την στιγμή που ζητάς πληρωμή περνούν 6-7 ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί. Την πρώτη φορά που θα ζητήσετε πληρωμή, το site θα σας πιστώσει με 0,01$ στο paypal σας, για να τεστάρει το λογαριασμό σας. Εσείς δεν πρέπει να κάνετε τίποτα, απλά συμπληρώστε με πολύ προσοχή τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο paypal και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.


Τέλος, να πούμε ότι ο "βοηθός" μας κατορθώνει να πληρώνεται 40-50€ το μήνα με 1-3 ώρες ενασχόλησης την ημέρα. Αν κάποιος έχει περισσότερες ώρες να διαθέσει, μπορεί τα έσοδά του να είναι περισσότερα!

Αυτό λοιπόν είναι το ClixSense! Σίγουρα δεν είναι ένας τρόπος εξασφάλισης καλού εισοδήματος, αλλά ένας τρόπος εξασφάλισης ενός καλού σταθερού οικονομικού βοηθήματος.

Όσοι θέλετε να εγγραφείτε πατήστε εδώ, και καλά κέρδη!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου